Prijzenpakket

VIP-arrangement

Wil jij de ultieme VIP beleving in ons Fortuna Sittard Stadion? Dat kan! Met dit VIP-arrangement ter waarde van €400 kun jij een wedstrijd naar keuze genieten van een heerlijk diner en een geweldige ambiance in Skybox 54. Na de wedstrijd is er nog tijd voor een hapje en een drankje en kun jij op de foto met de spelers van Fortuna Sittard.

Seizoenkaarten

Wil jij volgend seizoen alle thuiswedstrijden van Fortuna Sittard live meemaken? Met deze seizoenkaart kies jij je favoriete stoel in je favoriete vak en ben je alle thuiswedstrijden van Fortuna Sittard aanwezig! De prijs vertegenwoordigt een maximale waarde van €230,-. Er zijn iedere trekking twee seizoenkaarten te winnen.

Thuis/uitshirt jubileumversie

Kom jij volgend jaar in stijl naar de wedstrijden van Fortuna Sittard? Met dit prachtige jublieumshirt t.w.v. €75 ben jij verzekerd van een prachtige outfit. Daarnaast mag de winnaar zelf bepalen of hij het shirt gesigneerd wil hebben door de gehele selectie of dat hij een blanco versie ontvangt. Iedere trekking is er een uit en thuis jubileum shirt te winnen.

Groen/Geel Vest

Wil jij één van de eerste supporters met dit gloednieuwe supporters vest t.w.v. €35? Speel dan mee want dan maak je kans op de eerste exemplaren van dit nieuwe fan item. Zowel de groene als de gele versie behoort tot het prijzenpakket. Iedere trekking is er een gele en een groene versie te winnen.

Fanpakket

Ben jij een echte merchandise verzamelaar, dan is dit verrassingspakket een prachtig cadeau voor jou. In het pakket zitten diverse Fortuna Sittard artikelen voor een totale waarde van €40,-. Ben jij benieuwd wat hierin zit? Speel dan mee! Iedere trekking zijn er 3 verrassingspakketten te winnen.

Waardebon

Altijd een van je vrienden/vriendinnen een wedstrijd cadeau willen doen? Dat kan nu met deze waardebon van €25,-. Speel dus snel mee en bemachtig één van de 10 waardebonnen die iedere trekking is te winnen.

Vakantiewaardebon Holidayland Schepers Reizen

De zomervakantie staat weer voor de deur en bij de laatste trekking maken jullie kans op een waardebon van maar liefst €200. Deze vakantiewaardebon is te besteden bij Holidayland Schepers Reizen. Speel dus snel mee en wie weet ga jij straks extreem voordelig op vakantie.

Chocoladepakket Rousseau

Wil jij genieten van heerlijke chocolade? Speel dan mee en win een chocoladepakket van Rousseau ter waarde van €50. Speel dus snel mee en wie weet geniet jij straks van een heerlijk chocoladepakket.

Waardebon ’t Kadetje

Wil jij genieten van heerlijk belegde broodjes? Dat kan nu met deze waardebon van €10 die te besteden is bij ‘t Kadetje. Speel dus snel mee en bemachtig 1 van de 10 te winnen waardebonnen.

Waardebon Dumont Kappers

Wil jij een volledige kappers behandeling ter waarde van €100 winnen? Dat kan nu met deze waardebon van €100 te besteden bij Dumont Kappers. Speel dus snel mee en bemachtig deze ultieme kappers beleving.